GULVLÆGNING

Gulvlægning i Århus, Egå og Rønde

Du skal have nyt gulv til din bolig, men hvilken type gulvlægning skal du vælge? Hvordan lægger du det overhovedet? Og hvilken form for isolering er nødvendig, hvis der da overhovedet skal være isolering?

Der er mange spørgsmål, når du skal have lavet gulvlægning i dit hjem. Et smukt gulv gør nemlig dit hjem lidt mere personligt, og derfor vil du selvfølgelig gerne finde et passende gulv til din bolig, som du heller ikke fortryder efter første måned.

Hos Lykke's Håndværk kalder vi os selv for gulvspecialister. Som erfaren tømrer har vi nemlig masser af ekspertise inden for området og vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde nøjagtig det gulv, som du søger. Hvis du bor i eller i nærheden af Århus, Rønde, Egå, Risskov eller omegn, så lover vi dig, at vi leverer solidt håndværk og de bedste løsninger til formidable priser.

Skal du bruge hjælp til gulvlægning?

Der kan være mange forskellige årsager til, at du gerne vil have et nyt gulv i din bolig. Det kan være slid, du kan have bygget til, eller du kan trænge til at pifte dit hjem lidt op. Det er dog forvandlinger, som kræver en del overvejelser og tanker.

Hos Lykke's Håndværk tager vi højde for vores ekspertise og dine ønsker, når vi tilbyder at levere opgaven fra bunden eller at reparere og forny dit eksisterende gulv. Vi ved alt om hensyn og forbehold i forbindelse med gulve, så lad os professionelle håndværkere fuldende din opgave.

For selvom du har set et flot gulv i butikken eller ved en bekendt, er det ikke sikkert, at det passer til dit hjem. Det gælder dog ikke blot om, hvad der passer til din bolig – men også hvad der kan lade sig at gøre. Ved nybyg eller tilbygninger er mulighederne uendelige, men lige så snart det handler om reparationer eller ombygninger, skal der selvfølgelig tages hensyn til eksisterende gulve og konstruktioner.

Gulvets materiale og design

Når du skal vælge nyt gulv, skal du tænke på boligen som en helhed. Det betyder, at du skal vælge mellem et utal af materialer til dine forskellige rum, men stadig skabe et sammenhængende udtryk i hele huset.

Dit gulv har forskellige krav, alt efter hvor og hvordan det ligger. Det er derfor vigtigt både at overveje gulvmateriale og overflade. Der er nogle rum, der kræver særlige overvejelser, når det kommer til gulvbelægning. Det inkluderer blandt andet badeværelse, køkken og bryggers, da de er udsat for betydelig mere slid end andre rum. Der findes et utal af gulvmaterialer, men du skal vælge design, materiale og udseende, alt efter hvad der passer til det pågældende rum og resten af husets indretning.

Få et uforpligtende tilbud på nyt gulv i Århus og Rønde

En bolig kan ikke undvære gulve – så lad os guide jer. Vi er nemlig utrolig gode til vores håndværk og eksperter i mange gulvtyper, nuancer og materialer. Med vores erfaring kan vi udøve en professionelle vejledning, så vi sammen kan finde det udtryk, der passer til din bolig.

Hos Lykke's Håndværk tilbyder vi mange muligheder. Så benyt dig af vores mange års erfaring, når din bolig skal have lagt nye gulve. Besøg os på kontoret i Århus eller ring på +45 42 90 37 12.for et uforpligtende tilbud. Du kan også kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål, på e-mail an@lykkegulvbehandling.dk.