MALERARBEJDE

Maler til små og store opgaver

Har du brug for en billig og effektiv maler i Århus og Rønde? Så kan Lykke's Håndværk med sikkerhed give dig en hjælpende hånd. Vi har stor erfaring med enhver form for maleropgave og udfører malerarbejde for både private og erhverv.

Vi elsker en god udfordring og ser frem til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Går du og overvejer at give din bolig et frisk pust med en flot ny omgang maling, men kan du ikke finde tiden til at gøre det selv?

Hos Lykke's Håndværk står vores maler altid klar til hjælpe dig med det uoverskuelige malerarbejde. Når du vælger os som maler til dit byggeprojekt, sørger vores fagkompetente håndværkere for, at du får den bedste service og et slutprodukt du kan få glæde af, mange år ud i fremtiden.

Maler i Århus og Rønde

Vi udfører en bred vifte af maleropgaver for privat- og erhvervskunder som professionel maler i Århus, Egå og Rønde.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Slibning og rensning inden malerarbejdet

  • Maling af facade, vinduer og døre

  • Maling af gulve, vægge og lofter

  • Opspartling vægge lofter

  • Maling af paneler, flise

  • Maling til nybyggeri

Vi varetager desuden alt malerarbejde i forbindelse med renovering, nybyggeri og vedligeholdelse af boliger. Hos Lykke's Håndværk arbejder vi altid med kundernes krav og behov som udgangspunkt og tilbyder vejledning og rådgivning fra første malerstrøg til projektet står færdigmalet.

Vi sætter en stor ære i at levere en god service hver gang, vi hjælper vores kunder. Vi tager nemlig ikke hjem, før du er tilfreds med det udførte arbejde.

I forbindelse med malerarbejde tilbyder vi hos Lykke's Håndværk desuden murerarbejderenovering af hus og udskiftning af vinduer og døre.

Få et godt tilbud på Malerarbejde

Vi har udført mange opgaver for mange kunder som maler i Århus, Rønde, Egå og omegn. Vi kan med sikkerhed også hjælpe dig med din maleropgave uanset hvor stor eller lille.

Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for professionel rådgivning, så er du naturligvis velkommen til at besøge os på kontoret i Århus. Du kan også kontakte os på tlf. +45 42 90 37 12, eller e-mail an@lykkeshaandvaerk.dk.