MURERARBEJDE

Murer til dit byggeprojekt

Mangler du en professionel murer i Århus, Egå eller Rønde, som kan hjælpe dig med føre dit byggeprojekt ud i livet?

Lykke's Håndværk i Århus har stor erfaring med at udføre alle type opgaver inden for murerarbejde, og vi vil gøre alt, vi kan for, at dit byggeprojekt bliver en succes. Om du har brug for en kompetent murer til at udføre diverse mureropgaver, eller om du har brug for professionel og vejledende rådgivning, så står vi altid klar.

Som erfaren murer i Århus og Rønde står vi også gerne for planlægning og projektering, der skaber overskuelighed samt lavere omkostninger. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi udfører murerarbejde, og vi tager ikke hjem før du er tilfreds med resultatet.

Som murer i Århus og Rønde klarer vi enhver opgave

Vi ved, at gensidig tillid og troværdighed er det vigtigste, når der kommer til gode kunderelationer. Netop derfor arbejder vi altid tæt sammen med vores kunder og samarbejdspartnere, så vi sammen kan udarbejde en løsning, der opfylder alle kvalitetskravene.

Lykke's Håndværk har udført mange opgaver for kunder som murer i Århus, Egå, Rønde og omegn. Vi har de rette kompetencer til at udfører mange typer murerarbejde, uanset hvor små eller store.

Vi udfører en bred vifte af mureropgaver og tilbyder blandt andet:

  • Støbning af gulve

  • Pudsning

  • Facaderenovering

  • Opmuring af skille- og indervægge

  • Vandskuring af facade, vægge og lofter

  • Restaurering

  • Tilbygning og ombygning

  • Opsætning af fliser og klinker 

Med vores erfaring inden for murerfaget leverer vi altid kvalitet til tiden.

Udover murerarbejde udfører vi desuden også renoveringmalerarbejde og tagdækning

Kontakt os for et godt tilbud på murerarbejde

Mangler du en professionel murer i Århus eller Rønde til at udføre dit murerarbejde, så står vores dygtige medarbejder altid klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål, eller mangler du rådgivning, så ring på +45 42 90 37 12, eller udfyld vores kontaktformular og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med, så vender vi tilbage til dig så hurtigt, vi kan.