NY TERRASSE

Få bygget en ny træterrasse

Bor du i Århus, Rønde, Egå, Risskov, Skødstrup eller omegn, og kunne du tænke dig at få anlagt en ny terrasse? Vores tømrer hos Lykke's Håndværk hjælper og udfører gerne terrassens tømrerarbejde for dig - så det ikke længere bare er tanker og idéer, men rent faktisk kan blive en realitet med din drømmeterrasse. Om terrassen skal give nyt liv til dit 80’er hus, eller om den skal passe til dit nybyggede hus, så opfører vi hellere end gerne terrassen for dig. Vores ekspertise bygger på mange års erfaring med at opføre terrasser til såvel gamle som nye huse og lejligheder.

En ny terrasse er med til at bevare den visuelle integritet

En terrasse kan variere i størrelse og materialer. Det er dog vigtigt at vælge et materiale, som passer visuelt til resten af boligen - så der skabes et sammenhæng mellem hus og have. Derudover skal terrassen også være i en kvalitet, der tåler udendørs temperaturer og kan leve langt ud i fremtiden.

Men hvor skal terrassen ligge? Hvor stor skal den være? Og skal den kunne benyttes døgnet rundt?

Selvom en ny terrasse opleves som en naturlig forlængelse af din bolig, så er det ikke sikkert, at det er den optimale placering. Det er nemlig en fordel at placere terrassen et sted, hvor den ligger i læ for vinden, og solen kan bage på terrassen hele dagen lang.

Tag os med på råd når der skal bygges en ny træterrasse

Der er mange valgmuligheder og spørgsmål at tage stilling til, når man skal have bygget en træterrasse. Professionelle håndværkere som os ved en masse om tømrerarbejdet og tilbyder gerne vores rådgivning og hjælp, når det omhandler både placering, materiale, størrelse og kvalitet. Om det omhandler traditionelle træterrasse eller kreative løsninger, så er vi eksperter i at udføre tømrerarbejdet for dig.

Få et godt tilbud på en ny terrasse i Århus og Rønde

En ny terrasse behøver ikke være et besværligt eller omkostningsrigt projekt. Hos Lykke's Håndværk guider vi og hjælper dig med at finde den helt rigtige terrasse, der matcher dit hjem og dine behov.

Vi har base i Århus og opfører nye terrasser i Rønde, Egå, Risskov, Skødstrup, Lystrup og omegn. Vi kommer hellere end gerne ud til dig for at høre om dine forslag og sammensætter et uforpligtende tilbud til dig. Kontakt os allerede i dag på +45 42 90 37 12, hvis du går med byggetanker på hjernen.