NYE VINDUER ELLER DØRE

Vinduer eller døre - skal du have nye?

Hos Lykke's Håndværk tilbyder vi renovering, montering og udskiftning af vinduer og døre udført på rekordtid.

Vi foreslår altid den løsning, der skaber det bedste resultat for dig. Når vi istandsætter dine døre og vinduer, sørger vi yderligere for at energioptimere dit hjem. Det gør vi ved at lave smårenoveringer og efterisolering, der lukker varmen inde og kulden ude. 

Vi laver udskiftning af vinduer og døre i Århus, Rønde, Egå, Risskov, Skødstrup, Lystrup og omegn, så skal din bolig have udskiftet vinduer og døre så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Montering og udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet

Skal du have udskiftet dine døre eller vinduer, men ved du ikke, hvordan du skal gribe det an? Det kan også være en jungle at finde rundt i alle de krav og behov, der er i forhold til sikkerhed, bygningsreglement og energikrav. Hos Lykke's Håndværk giver vi gerne en hjælpende hånd, når du står over for monteringen af dine nye vinduer.

Vi ved, at det er dyrt at udskifte alle eller flere af boligens vinduer og døre, men du sparer en del penge i længden. Nye vinduer og døre kan nemlig begge være årsagen til, at din varmeregning falder betydeligt. En renovering, som udskiftning af glaslister, tætningslister, beslag, træ, glas eller ruder, kan sikre dig, at du render fri for fugt og skimmelsvamp i dit hjem.

Professionel rådgivning ved udskiftning af vinduer

Når du skal have lavet reparationer eller udskiftning af vinduer og døre i dit hjem, har du altid mulighed for, at vi kommer forbi og ser på omfanget af opgaven. Og samtidig giver vi vores faglige vurdering, så du er sikret, at vindue udskiftningen opfylder dine behov. 
I samme omgang rådgiver vi i valget af vinduer, da der er mange muligheder, og alle har hver deres fordele og ulemper. Der findes både vinduer i plast, med alu og træ. Nogle er vedligeholdelsesfrie, og andre kræver eftersyn med maling og olie. 

Vi ved som sagt en del om vinduer og tøver ikke med at hjælpe netop dig. Vi sørger for at levere nye vinduer, der passer til dit hjem med de præcise mål, som gavner både dit indeklima og din energiregning. 

Udskiftning af tætningslister i vinduer og døre

Udover udskiftning af vinduer tilbyder vi også renovering af nuværende vinduer. Vinduer skal passes og plejes for, at de giver det bedst mulige indeklima og energibesparelse. I forhold til vedligeholdelse er udskiftning af tætningslister i vinduer og døre for den sags skyld meget vigtig.

En utæt tætningsliste giver utætheder omkring vinduets lukning og resultere i, at varmeregningen kan stige, fordi varmen indefra suser lige ud.

Vi anbefaler at få kigget sine tætningslister igennem efter 6-8 år, da det er her man oftest oplever, at det er efter denne tidsperiode, det er tid til udskiftning af tætningslisterne i vinduet.

Priser på udskiftning af vinduer

Priserne på udskiftning af vinduer kan variere meget alt efter hvor mange vinduer, der skal monteres, hvilken højde vinduet skal monteres, størrelsen på vinduerne, omgivelser og meget mere. Så hvis du ønsker en pris på udskiftningen af dine vinduer eller døre, har du mulighed for at få et uforpligtende tilbud fra os.

Vores priser på udskiftning af vinduer og døre er dog meget fair og konkurrencedygtige.

 

Kontakt os eller besøg os i Århus

Hos Lykke's Håndværk stiller vi gerne vores erfaringer til rådighed, så vi kan få skabt en løsning, der er tilpasset husets arkitektur og din økonomi. Vi kommer hellere end gerne ud til dig og giver et uforpligtende tilbud.

Har du yderligere spørgsmål til renovering eller montering af nye vinduer og døre? Så er du velkommen til at besøge os på kontoret i Århus, eller du kan kontakte os på an@lykkeshaandvaerk.dk eller på +45 42 90 37 12 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.