PROFIL

Lykke's håndværk - dit lokale tømrerfirma

Står du og mangler et kvalitetsbevidst tømrerfirma i Rønde, Århus eller omegn? Tøv ikke med at kontakte os.

Lykke's Håndværk er et tømrerfirma i Århus, som beskæftiger sig med alt det håndværksmæssige arbejde, som din håndværker skal kunne. Fra vores bopæl i Aarhus leverer vi håndværk i Rønde, Egå, Risskov, Skødstrup og Lystrup. Vi er serviceminded og har sans for både kvalitet og håndværk. Vi udfører alt indenfor tømrerarbejdet herunder gulve og lofter, udskiftning af døre og vinduer, samt alt tømrerarbejde i forbindelse med nybyggeri, tilbygninger og renoveringsopgaver m.m.

Vi har stor erfaring indenfor de ovennævnte, og vores medarbejdere har de rette kompetencer og uddannelse til at udføre opgaven.

Mere end bare en håndværker

Mere end bare et tømrerfirma. Vi er ikke som et traditionelt tømrerfirma, vi har udover vores dygtige tømrer, også malere og murer med stor erfaring. Derfor kan vi tilbyde totalløsninger indenfor alt byggeri.

Vi vil gerne imødekomme dine ønsker og krav på den bedst mulige måde. Derfor er vores arbejde ikke afsluttet, før du er

100 % tilfreds. Som medlem af Dansk Byggeri lever vi op til kravene om god kundeservice og levering af kvalitetsarbejde. Udførelsen foretages naturligvis altid til aftalt tid og pris - ikke mindst er vores priser konkurrencedygtige.

Untitled design (47).png