RENOVERING AF HUS

Professionel renovering af hus udføres i Århus og Rønde

Står du overfor en større renovering af huset? Og ved du ikke lige, hvordan du skal gribe det hele an? - Uanset omfanget af din renovering, så tilbyder Lykke's Håndværk at give dig en hjælpende hånd, med dygtige murermalere og tømrer kan vi stå for alt fra mindre husrenovering til total renovering af hus. 

Vi kører ud og udfører renovering af hus i Rønde, Århus, Egå, Risskov, Lystrup og Skødstrup, og vi kan med garanti sige, at vi altid leverer kvalitet i topklasse.

Vi tilbyder renovering af hus

En renovering af dit hus betyder ikke, at du får flere kvadratmeter. Det kan derimod føles sådan. Alle boliger bliver nedslidte med tiden, og derfor kan en fornyelse være som at få et nyt hus eller betyde, at du får udnyttet husets plads endnu bedre.

Hos Lykke's Håndværk har vi lavet utallige renovationsopgaver. Om det omhandler små udskiftninger eller en gennemgribende istandsættelse, så tilbyder vi med glæde at hjælpe dig med renovering af hus.

Renovering af badeværelset

Hos Lykke's Håndværk kan vi klare alle former for renovering indenfor husets fire vægge, og badeværelset er ingen undtagelse. Der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man skal i gang med renovering af badeværelse. Derfor anbefaler vi altid, at man får professionelle håndværkere til at stå for byggeprojektet. Her står Lykke's Håndværk selvfølgelig altid til rådighed med vores hold af fagkompetente medarbejdere.

Når du vælger at få renoveret dit badeværelse, kan du vælge at modernisere det nuværende badeværelse eller få bygget et helt nyt badeværelse med nye fliser og elementer.

Når du vælger os til din renoveringsopgave, får du en håndværker, der altid leverer et solidt håndværk af høj kvalitet, og samtidig fungerer som din sparringspartner og rådgiver under hele forløbet.

En renovering af badeværelse kan være en stor og uoverskuelig opgave, og vi gør derfor alt, vi kan for, at det bliver et gnidningsfrit forløb

Vi udfører alt husrenovering

Med en effektiv renovering af hus kan du sænke din elregning og på samme tid udnytte husets potentiale endnu bedre. Hos Lykke's Håndværk udfører vi både små og store renoveringer og alt imellem. 

Vi står til rådighed, når det omhandler:

  • Totalrenovering

  • Renovering af husets enkelte rum

  • Gulvlægning eller opsætning af loft

  • Udskiftning af vinduer og døre

  • Facaderenovering  

  • og meget, meget mere. 

Vi sætter altid erfarne håndværkere på opgaven, der besidder de rette færdigheder til at løse dine renoveringsopgaver. Når vi udfører renovering af huse, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi stiller dertil vores kompetencer og ekspertise til rådighed, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige løsning på dit renoveringsprojekt.

I forbindelse med renovering af hus, tilbyder vi hos Lykke's Håndværk også renovering af køkken, tagdækning og murerarbejde.

Vælg ordentligt håndværk til din husrenovering

Vi er af den overbevisning, at det er en god idé at alliere sig med dygtige håndværkere fra starten. Det kan nemlig ikke betale sig at rive det gamle trægulv op og lægge et nyt, hvis ikke du besidder færdighederne til at lægge det. Du risikerer bare at skulle lægge det hele om igen, selvom du har brugt mange timer på at gøre det pænt.

Renovering er en af vores spidskompetencer og noget, vi elsker at bruge tid på. Hos Lykke's Håndværk går vi ind for ordentligt håndværk og gode færdigheder, der sikrer dig det bedste slutresultat.  

Et uforpligtende tilbud på renovering i Århus og Rønde

Hos os er der ingen opgaver, der er for små eller for store. Så går du rundt med en masse overvejelser om din bolig, om en renovering kan lade sig at gøre, eller hvad du har af muligheder? Så tøv ikke med at kontakte os. Sammen skaber vi de løsninger, som du drømmer om.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så kan besøge os i Århus eller kontakte os på tlf. +45 42 90 37 12 til en uforpligtende snak om dine muligheder.