TILBYGNING

Overvejer du at få bygget til?

En tilbygning til dit hjem skaber mere plads til familien og større arealer at boltre sig på. Måske går du allerede med nogle drømme om at udvide pladsen derhjemme og give dit hjem en kærlig hånd. Der kan være mange overvejelser, man gør sig, inden man beslutter sig for at få lavet en tilbygning: Hvad koster det? Og hvor stor en tilbygning har du brug for? Du er meget velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hos Lykke's Håndværk rykker vi ud til kunder i hele Aarhus og omegn - herunder Lystrup, Egå, Rønde og Risskov. Vi har bl.a. erfaring med at lave tilbygninger til:

  • Badeværelser

  • Børneværelser

  • Køkkener

  • Soveværelser

  • Udestuer

  • … og mere til!

Tilbygning og renovering - Vi kan det hele!

I forbindelse med din tilbygning klarer vi det hele - alt fra byggetilladelse og fundamentarbejde til elinstallationer og malerarbejde… og meget mere! Vi udfører nemlig tømrer-, murer-, og malerarbejde under samme tag. Det betyder, at du hos os får hele pakken, så du kan læne dig ubekymret tilbage, mens vi udfører arbejdet. Vi afslutter aldrig et projekt, før vi er helt sikre på, at vores arbejde sidder lige i skabet.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på vores tilbygninger samt renoveringsløsninger afhænger meget af projektets størrelse, antal kvadratmeter og valg af materialer. Derfor er det altid en god idé at overveje, hvad du kunne tænke dig, inden du kontakter os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din tilbygning, når vi kender mere til dine ønsker og drømme til projektet - og bare rolig, vores priser er fair, og vi er til at forhandle med.

Regler for tilbygninger

Der er nogle regler og love for tilbygninger, og derfor kan det være rart at vide lidt om disse, inden du får en tilbygning på din grund. Først og fremmest skal man have en byggetilladelse, og det er altid en god idé at læse bygningsreglementet, inden et projekt startes. Har du brug for hjælp til indhentning af byggetilladelse, står vi klar til at hjælpe. VVS-, kloak- og el-arbejde kræver autorisation til at udføre, men dette er selvfølgelig noget, som vi ved alt om, og sammen sørger vi for at overholde byggeloven og bygningsreglementet.